O meni

by Ena Rajić

DOBRODOŠLI!

Ja sam Ena i moj je zadatak inspirirati, nasmijavati i educirati pametne ljude na über kreativan način.

Od psihologa do kreativca

Vjerujem da scenski nastup najsnažnije prenosi emociju čovjeku i da poslovni eventi mogu biti zabavni. Vjerujem da je video sadržaj najbolji prodajni alat te da stručan i zabavan predavač svaku temu može učiniti zanimljivom.

Iz psiholoških cipela izula sam se i obula one performerske, vrckasto uskočila u svijet edukacije i zaigrano uplovila u video producentske vodeKao što možeš primijetiti, jedna sam od onih koji se ne mogu svrstati u jednu kategoriju. 

Od psihologa do kreativca

Vjerujem da scenski nastup najsnažnije prenosi emociju čovjeku i da poslovni eventi mogu biti zabavni. Vjerujem da je video sadržaj najbolji prodajni alat te da stručan i zabavan predavač svaku temu može učiniti zanimljivom.

Iz psiholoških cipela izula sam se i obula one performerskevrckasto uskočila u svijet edukacije i zaigrano uplovila u video producentske vode. Kao što možeš primijetiti, jedna sam od onih koji se ne mogu svrstati u jednu kategoriju. 

ted

Vlasnica sam MEDIA SCENE, a kada ne nastupam i ne produciram videofilmove za osobni brend, pomažem tvrtkama i pojedincima izraditi sadržaj koji plijeni pažnju kroz autorske videofilmove, edukacije i knjigu

Na sceni sam od malena, a od 2014. godine izradila sam blizu 200 video klipova, održala desetke scenskih nastupa i dala glas u 2 dokumentarna filma. 

Najveći mi je gušt producirati videofilmove na različite psihologijske i društvene teme koristeći se satirom, spoken word poezijom i obrnutom psihologijom.

Spoken word poezija me odvela na mjesta o kojima se nisam usudila ni sanjati. Koncem 2019. godine, po prvi put u životu nastupila sam sa svojom spoken word poezijom u palači Ujedinjenih naroda na temu: “Building Trust in Post-War Communities.” Mjesec dana nakon tog nastupa, održala sam svoj TEDx govor

Želiš li svakog tjedna dobivati dozu inspiracije, zakoceniti se od smijeha i saznati korisne informacije koje ne dijelim nigdje drugdje, predlažem da se pretplatiš na newsletter koji će nedjeljom redovno pristizati u tvoj e-mail sandučić. 

ted

Vlasnica sam MEDIA SCENE, a kada ne nastupam i ne produciram videofilmove za osobni brend, pomažem tvrtkama i pojedincima izraditi sadržaj koji plijeni pažnju kroz autorske videofilmove, edukacije i knjigu

Na sceni sam od malena, a od 2014. godine izradila sam preko 200 video klipova, vodila 4 konferencije, održala desetke scenskih nastupa i dala glas u 2 dokumentarna filma. 

Najveći dio vremena obrađujem ozbiljne psihologijske i društvene teme na neobičan način – koristeći se spoken word poezijom, satirom i obrnutom psihologijom.

Spoken word poezija me odvela na mjesta o kojima se nisam usudila ni sanjati. Koncem 2019. godine, po prvi put u životu nastupila sam sa svojom spoken word poezijom u palači Ujedinjenih naroda na temu: “Building Trust in Post-War Communities.” Mjesec dana nakon tog nastupa, održala sam svoj TEDx govor

Želiš li svakog tjedna dobivati dozu inspiracije, zakoceniti se od smijeha i saznati ultra korisne informacije koje ne dijelim nigdje drugdje – predlažem da se pretplatiš na newsletter koji će nedjeljom redovno pristizati u tvoj e-mail sandučić. 

Želiš surađivati sa mnom?

Scenski nastup
Trebaš “out of box” izvođača? Tuspas mene! Inspiriram i zabavljam publiku autorskim spoken word videofilmovima i nastupima na različitim (online) eventima - od konferencija preko festivala do umjetničkih skupova.
Bookiraj termin
Edukacija na temu kreiranja video sadržaja za društvene mreže
Želiš naučiti producirati videofilmove koji jačaju angažman publike? Challenge accepted! Educirat ću te kako kreirati dinamičan i zanimljiv video sadržaj, izgraditi prepoznatljiv online identitet i ojačati angažman publike na društvenim mrežama.
Zakaži sastanak
Video produkcija
U potrazi si za video producentom koji će za tvoju tvrtku kreirati uber cool video? Ja sam osoba za tebe. Bavim se pretprodukcijom, produkcijom i postprodukcijom videofilmova oslanjajući se pri tome na svoju sposobnost upravljanja pažnjom gledatelja te višegodišnje iskustvo pred kamerom i iza nje..
Škicni moj portfolio

Što klijenti kažu?

My first impression when I saw Ena was she is going to make it big. I am rarely wrong about that. She is exceptional, authentic, emphatic, professional and a great human being. Young woman with great honest energy. Easy to get along and work with. If you are ever lucky to get in touch with her and work be grateful and use that opportunity. Ena is one of the people who will change the world for the better and she is already doing it by example, using her YouTube channel. Full of wisdom rarely found even in later stages of life. .
Kristina Ercegović
CEO at "Žene i novac"
Ena is not just a great speaker or a person with marvelous humor and brilliant intelligence. She is much much more. I had a privillege to cooperate with Ena in a conference organized by my company where Ena was a host. I saw rarely such a professionalism and at the same time a human approach with a big smile. I don’t know if you will ever organize a conference or similar event, but if you don’t take Ena as a host, you will make a mistake. So, go and talk with Ena. You will enjoy, feel safe and be proud of the end result.
Alan Žepec
LQ: Strive for development
I discovered Ena on YouTube by chance and was very impressed with her content. That gave me the idea to get in touch with Ena and ask her to help Typhoon HIL, Inc. create engaging content that would be ideal for communication with potential future employees. The first project was a smashing success on all accounts: from the initial communication during project preparation phase to fun implementation to post production and release. I recommend Ena warmly and are looking forward to follow up projects
Nikola Fischer Ćelanović
CEO & Director at Typhoon HIL, Inc.